Пікантні тушковані кабачки з часниковими стрілками
3-4 середніх кабачки, 1 велика цибулина, 1 велика морквина, жменька часникових стрілок, спеції, сметана.
Усе порізати великими кубиками. Можна і півкільцями. Стрілки порізати шматочками, краще завчасно підсмажити, а вже потім кидати тушитися з кабачками. Усе помістити в каструлю, додати спецій за смаком, 100 мл води, 2-3 ст. ложки жирної сметани (можна замінити жирним майонезом). Тушити спершу з накритою кришкою, а коли кабачки пустять сік, одразу забрати кришку і на малому вогні дотушувати. Варто час від часу пробувати, аби не перетушити (можуть втратити форму), особливо ніжні молоді кабачки.
Рецепт і фото Фарини Марії
Читайте також: