Перець, фарширований помідорами, «Закусочка»

Замаринувати перець на зиму можна по-різному. Цей спосіб – один з найцікавіших і найсмачніших: і перець смачний, і начинка, і соус.

Перець, фарширований помідорами, «Закусочка»

5 кг болгарського перцю, приблизно 5 кг помідорів. Маринад: 4 л води, 0,5 л оцту, 500 г цукру, 6 ст. ложок солі.

  • Перець промити і вибрати з нього насіння. Всередину кожної перчини покласти на кінчику ножа чорного меленого перцю і трошки подрібненого часнику, а потім доверху заповнити порізаними на шматочки (можна ошпарити і зняти шкірку) помідорами.
  • Розкласти перець у банки. Залити киплячим маринадом. Стерилізувати 45 хв.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook