Паска для зайнятих, яка сходить в холодильнику

Такого простого рецепту ви ще не бачили. Мінімум зусиль – і приголомшливий результат.

Треба лише все скласти в одну миску, збити міксером і поставити в холодильник. І вуаля, паска готова!

Паска для зайнятих, яка сходить в холодильнику

300 г борошна, 125 мл молока, 20 г дріжджів, 3–6 ст. ложок цукру, дрібка солі, 150 г масла, по 50 г родзинок і цукатів, 2 яйця. Усі продукти мають бути кімнатної температури, масло – розтоплене. Глазур: 250 г цукрової пудри,  1 білок, 2 ч. ложки лимонного соку. 

  1. У ємність викласти всі продукти, добре збити міксером, накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 18 годин,  максимум на 2 доби. Температура в холодильнику – 5–6 градусів.
  2. Форми для пасок змастити, застелити пергаментом і викласти тісто, заповнюючи на 1/3.
  3. Обов’язково дати піднятися в теплому місці і поставити в нагріту до 180 градусів духовку на 20–30 хвилин, час залежить від величини форми.
  4. Для глазурі все добре розмішати і покрити теплі паски.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook