Паска “Багатий смак”

Ця паска з додаванням кількох нових інгредієнтів, які роблять її смак іншим – більш ароматним і насиченим. Рецепт простий, а результат вас точно здивує!

Паска “Багатий смак”

12 жовтків, 2,5 скл. цукру, 1 ч. ложка солі, 100 г сметани, 300 г масла, 2 ст. ложки коньяку, 40 г ванільного цукру, 1 ч. ложка куркуми, 400 г сухофруктів, замочених у коньяку, 300 мл. молока, 150 г дріжджів.

Замісити опару. Залишити на 30 хвилин. Добавити всі інгредієнти, замісити еластичне тісто. Коли підійде, додати сухофрукти, вимісити і дати ще раз підійти.

Виложити в форми на 1/3, дати вистоятись. Верх паски змастити яйцем. Випікати до готовності.

Пекла і фотографувала Інна Орліч

ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:

Заварна паска

Паска на молоці. Печу за цим рецептом вже 20 років!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook