Кухня Рецепти

Паштет для м’ясної нарізки

Такий паштет добре ріжеться шматочками, тому його можна красти до м’ясної нарізки. А якщо не любите печінку, можете замінити її курячим м’ясом. Вийде також смачно!

10.10.2018 14:53

Паштет для м’ясної нарізки

1 кг підчеревини, 1 кг печінки, 2 цибулини, 1/3 батону, 4 сирих яйця. Печінку можна замінити курячим м’ясом.

1 кг підчеревини зварити, 1 кг печінки зварити. Усе перемолоти. Додати приблизно 1/3 батону, замоченого у бульйоні з підчеревини, і перемеленого. Додати 4 сирих яйця, 2 сирі цибулини, спеції. Усе змішати, спекти. Виходить велика форма. Остудити, нарізати скибками. Печінку можна замінити курячим м’ясом!