Омлет з грушею

Омлет з грушею

Інгредієнти:

4 яйця
1 стигла груша
5 столових ложок вершкового масла
2 столових ложки молока
Сіль і чорний перець за смаком
Третина чашки тертого твердого сиру, наприклад чеддеру або мармурового

Грушу очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками. На сковороді розтопіть 3 столові ложки вершкового масла і протушкуйте скибочки груші.

У тарілці злегка перемішайте яйця, молоко, сіль і перець. Додайте на сковороду залишок вершкового масла. Вилийте на сковороду яєчну суміш і підсмажте. В кінці додайте сир і накрийте сковороду кришкою, щоб сир розтопився.

Подавайте з хлібом. Смачного!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook