Огірки закусочні «Завжди мало». Одна доба – і можна їсти

Якщо вам трохи приїлися малосольні огірки, випробуйте цей рецепт. Огірки смакуватимуть по-новому!

Огірки закусочні «Завжди мало»

1 кг огірків, зелена цибуля, 2 ст. ложки олії, 800 мл води, 80 г цукру, 50 г оцту (винного), 4 ст. ложки солі, 2 ст. ложки соєвого соусу, шматочки свіжого гострого перцю.

Вимити огірки і розрізати їх на 4 частини, не дорізаючи до кінця. Пересипати 2 ст. ложками солі і залишити на 40 хв. Віджати від солоного соку, не промивати!

На сковороді розжарити олію, зняти сковороду з вогню, додати кільця гострого перцю і вилити на огірки. Перемішати, влити соєвий соус, перемішати ще раз.

У воді розмішати 2 ст. ложки солі, цукор і влити оцет. Залити остиглі огірки і залишити в теплому місці на добу. Прийняти через добу в холодильник. Огірки готові.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook