Ніжна печінка у смачному соусі. Подобається навіть тим, хто не любить печінку!

Такої смачної печінки ви ще не їли! Вона виходить така ароматна і ніжна, що навіть діти, які геть не люблять печінки, просять добавку!

Ніжна печінка

1 кг яловичої печінки, 1 скл. молока. Соус: 2 яйця, 4ст. ложки соєвого соусу, 4 ст. ложки борошна, 4 зубці часнику, спеції. А також 3 великі цибулини.

Печінку помити, зняти плівку, порізати середніми шматками (десь3Х3Х3 см), залити молоком, залишити на 2 год. Молоко злити, залити печінку соусом (для соусу все збити до однорідності), поставити у холодильник на ніч. Печінку обсмажити на олії на великому вогні з усіх боків, щоб тільки “схопилася”. На глибокій сковороді на суміші олії та масла обсмажити цибулю (порізати чверть кільцями), щоб стала прозора (кілька хвилин), посолити, викласти печінку, тушкувати під кришкою приблизно 10 хв, помішуючи. Щойно печінка всередині просмажиться (просто розріжте один шматочок) – готово. Не пересмажте, інакше печінка буде жорсткою!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook