«Наполеон» у горщику | Сім’я і дім
Кухня Рецепти

«Наполеон» у горщику

За аналогією до ніжних коржів та смачного крему цю страву назвали так, як і всесвітньо відомий торт. Страва виходить дуже пікантна і ситна.

05.04.2017 13:03

Інгредієнти:
300 г рибного філе, 1 жменя чорносливу, 2 морквини, 1–2 яйця, сіль, 200 мл вершків.

Моркву крупно потерти. Викладати шарами: морква, шар чорносливу (можна нарізати шматочками), шар риби, нарізаної шматочками (посолити), шар моркви, шар чорносливу, шар риби (посолити), останній шар – морква. Зробити заливку: збити виделкою яйце і вершки, посолити. Залити горщик і поставити в духовку на 30 хв (до готовності).