Курка під сирним соусом. Дуже смачна і майже нічого робити не треба!

Приготуйте курячі стегенця або гомілки у неймовірно ароматному сирному соусі! Дуже простий і швидкий рецепт! Ідеально смакує із будь-яким гарніром: картоплею, макаронами, рисом...

Курка під сирним соусом

6–10 курячих гомілок або стегенець, 400 г плавленого сиру типу “Янтар” або “Дружба”, 3–4 зубці часнику, сіль, перець.

Курятину помити, обсмажити з двох боків до золотистої шкірочки, залити водою (покривати не має, тільки до половини), посолити. Тушкувати під кришкою практично до готовності м’яса, додати плавлений сир, протушкувати ще 10 хв. Додати подрібнений часник, протушкувати 2 хв. Можна посипати посіченим кропом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook