Консервовані абрикоси в желатині. Потім до торта, в пироги і навіть до м’яса – супер!

Щороку обов'язково закриваю абрикоси в желатині. Заготовка супер! Потім баночку відкрив - і є начинка в пироги або торта. Навіть із м'ясом смачно! Абрикоски виходять тугенькі, не розлазяться.

Абрикоси в желатині

На 1 кг абрикос без кісточок 1 л цукру, 25 г желатину.

Цукор та желатину перемішати та засипати абрикоси. Старатись, щоб по мисці були рівно розподілені не гіркою. Залишити на ніч. На другий день легко перемішати рукою та розкласти по банках (я беру 0,5 л). Поставити в каструлю, 15 хв стерилізувати з прикритими кришками. Закрутити, перевернути, закутати. Нічого страшного, якщо цукор не розтопиться одразу повністю.

Рецепт Наталії Остапчук

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook