Класний шоколадний бісквіт. Рецепт – супер!

Це направду хороший рецепт шоколадного бісквіта. У записнику так і написано - "Класний"! Виходить пухнастий бісквіт висотою 6-7 см, вагою 600-640 г. 

Класний шоколадний бісквіт

Форма 21 см. 6 яєць кімнатної температури, 180 г цукру, 150 г борошна, 30 г какао, 1,5 ч. ложки розпушувача.

Яйця збити з цукром 7-10 хв до густої білої піни. Борошно просіяти з какао і розпушувачем 2 рази. З’єднати з яйцями у 3 прийоми, легко помішуючи. Застелити дно і боки форми пергаментом. Вилити тісто, випікати при 170-180 ОС 45-50 хв. Виходить бісквіт висотою 6-7 см, вагою 600-640 г.

Рецепт Наталії Кузьмишин

Спробуйте також приготувати:

Шикарний бісквіт для тортів: мінімум продуктів, мінімум часу і чудовий смак! Пишний і вологий!

Рецепт на вагу золота: бісквіт на кип’ятку без яєць. Пишний, смачний і дешевий!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook