Кухня Рецепти

Картопляний кебаб

На пікніку можна смакувати не тільки шашликом, а й картопляним кебабом. Готується дуже швидко і просто!

12.05.2017 11:32

Інгредієнти:

2 середні картоплини, 100 г сала, сіль, перець, зелена цибуля.

Картоплю порізати кружальцями завтовшки 4–5 мм, сало – шматочками товщиною близько 5–6 мм. На дерев’яну шпажку нанизати по черзі картоплю і сало. Посолити, поперчити. Якщо сало занадто солоне, то досолювати не треба. Загорнути кожну шпажку в фольгу. Запікати на жару або поставити у духовку, увімкнувши режим гриль на 15–20 хв. Відтак розгорнути фольгу і запекти ще 5–10 хв. Вийняти з фольги і посипати зеленою цибулею.