Капустяне листя для голубців на зиму. Дуже зручно: дістала з банки – і готово!

Завдяки такій капусті голубці готувати набагато швидше! Кілька баночок такої капусти має бути у кожної господині!

Капуста для голубців

Капуста, сіль, цукор.

З капустини вирізати качан, проварити у підсоленій воді, поступово знімаючи розм’якле листя, яке відстає. Коли воно злегка охолоне, зрізати потовщення (прожилки) біля основи. Складати по 4-5 листочків, згорнути рулетиком, скласти рулетики у трилітрову банку. На дно можна покласти корінь хрону або петрушки. Залити розсолом: в 1 л води розчинити 3 ст. ложки солі і 1 ст. ложку цукру.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook