Кухня Рецепти

Імбирний чай з яблуками

Цукор у такому напої можна замінити фруктозою або підсолоджувати вже трохи остиглий чай медом.

05.11.2017 22:25

Інгредієнти:
30 г кореня імбиру, 2,5 л води, 2 яблука, 0,5 лимона, 100 г цукру.

Натерти корінь імбиру на тертці з великими отворами, покласти в емальовану каструлю і залити водою. Поставити на вогонь, як закипить, зменшити вогонь, додати вимиті і нарізані дрібними кубиками яблука. Кип’ятити на малому вогні 3–5 хв. Вогонь вимкнути і настояти 10 хв. Додати сік половинки лимона й цукор. Напій готовий. Цукор можна замінити фруктозою або підсолоджувати вже трохи остиглий напій медом.