Хек, запечений з баклажанами

Таку рибку не соромно на святковий стіл подати. При цьому зовсім просто готувати, тому можна їсти хоч щодня.

Хек, запечений з баклажанами

600 г хека (філе), 0,5 скл. томатного пюре, 2 баклажани, 3 ст. ложки борошна, 3 помідори, зелень, сіль, перець.

  • Рибу нарізати порційними шматками, посолити, поперчити, обсмажити на олії.
  • Баклажани помити, видалити плодоніжки, нарізати кружальцями, посолити, залишити на 15 хвилин, сполоснути, обсушити серветками, обваляти в борошні й обсмажити.
  • Викласти рибу в змащену олією форму, додати пюре, зверху покласти баклажани і скибки помідорів, додайте кілька ложок гарячої води. Запікати в духовці.
    Подаючи, посипати зеленню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook