Хачапурі з сиром

Такі хачапурі смакують і гарячими, і холодними, тому їх зручно брати з собою.

Хачапурі з сиром

Для тіста: 200 мл кефіру, 1 яйце, 20 мл олії, 2 скл. борошна, сіль. Для начинки: 200 г сиру (кисломолочного або твердого), спеції.

  • Усі складники для тіста, крім борошна, з’єднати і перемішати. Поступово ввести борошно, замісити м’яке еластичне тісто, щоб не липнуло до рук.
  • Руки змастити олією, розділити тісто на 6 шматочків. Для начинки зелень подрібнити, сир розім’яти вилкою, все з’єднати, перемішати. Можна додати яйце.
  • Шматочок тіста розкачати, викласти начинку, згорнути торбинкою, перевернути і ще раз тонко розкотити. Пекти на розпеченій трошки змащеній олією сковорідці з двох боків.
  • Доки пектиметься один хачапурі, формувати наступний. Ще гарячими хачапурі можна змастити маслом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook