Хачапурі на мангалі

Мангал та шампури дають необмежену волю фантазії. На вогні дуже просто приготувати навіть таку смакоту як хачапурі.

Інгредієнти:

1 п. листкового бездріжджового тіста, 500 г сиру сулугуні (або суміш сулугуні та адигейського), 100 г масла, сіль.

Поки тісто розморожується, зробити з сиру, масла і солі начинку для хачапурі. З неї зліпити котлетки, нанизати на шампур. Листкове тісто порізати смужками завширшки 5 см і розкачати їх. Обмотати тістом начинку, краї защипати. Зробити кілька маленьких дірочок. Посмажити хачапурі на вугіллі до рівномірної скоринки приблизно 5–7 хв.

Коли починає апетитно текти сік, хачапурі готове.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook