Гострий перець консервований
Для маринаду: 0,5 л води, 200 г 9% -го оцту, 50 г солі.
Перець укласти в літрові банки, залити остиглим маринадом, банку щільно закрити, поставити в холодну воду, довести до кипіння, стерилізувати 5 хв.
Гострий перець консервований
Для маринаду: 0,5 л води, 200 г 9% -го оцту, 50 г солі.
Перець укласти в літрові банки, залити остиглим маринадом, банку щільно закрити, поставити в холодну воду, довести до кипіння, стерилізувати 5 хв.
Публікації на сайті мають винятково інформаційно-довідкову ціль і не є медичними рекомендаціями. При перших ознаках захворювання зверніться до лікаря! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров’я! Копіювання будь-яких матеріалів або їх частин, розміщених на сайті “Сім’я і дім”, дозволяється лише за умови прямого і відкритого для пошукових систем посилання на simya.com.ua
© Агенція медіа-технологій «СІД ІНФОРМ», 2003-2023 . Усі права захищені.