Горіховий соус до м’яса

Звісно, до шашлику чи іншого виду запеченого м’яса можна купити і соус, і гірчицю, і кетчуп. Але ми радимо вам приготувати приправу вдома.

Інгредієнти:

3 цибулини, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка борошна, 1 ст. ложка мелених горіхів, 3 жовтки, 2 зубці часнику, сіль, оцет.

Цибулю дрібно посікти, підсмажити на олії разом iз борошном, залити гарячим бульйоном, добре вимішати, щоб не було грудочок, і варити 10 хв. Після чого процідити через ситечко.
Горіхи розтерти з подрібненим часником, жовтками, сіллю та оцтом, вимішати зі звареним соусом, довести до кипіння і зняти. Охолодженим подавати до шашлику.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook