Дзеркальна глазур для торта. Рівно лягає і робить ідеальні потьоки!

Пробувала різні рецепти дзеркальної глазурі. Переважно виходить дорого,  багато складників і мороки. А недавно зробила експеримент і він вдався. Ділюся рецептом, який тепер завжди використовую!

Дзеркальна глазур

100 г вершків (35%), 60 г цукру, 20 г масла, 1 ст. ложка води, 1 ч. ложка желатину, барвник.

100 г вершків (35%) , 60 г цукру, 20 г масла поставити на плиту і варити 5 хв, помішуючи. Попередньо замочити в 1 ст. ложці води 1 ч. ложку желатину. Зняти вершки з вогню і додати барвник і желатин. Все добре розмішати і трохи охолодити. Глазур добре лягає на торт і виходять ідеальні потьоки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook