Домашній твердий сир “Адигейський”

Моїй сім'ї такий сир дуже подобається! Він гарно ріжеться, добрий до бутербродів просто до чаю. Рецепт дуже простий.

Домашній твердий сир “Адигейський”

3 л домашнього молока, 5 ст. ложок оцту.

Молоко довести до кипіння, влити оцет. Прокип’ятити ще 3 хв, залишити на 15 хв. Вилити у друшляк, застелений марлею, підвісити, щоб добре скапало. Тим часом приготувати розсіл: в 1 л води сирої холодної розмішати 3 ст. ложки солі. Сир разом з марлею опустити в розсіл, зверху притиснути чимось важким, залишити до ранку.

Рецепт Мирослави Яріш

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook