Чізкейк, який завжди вдається. З малиною

Такий чізкейк можна готувати практично з будь-якими ягодами. Він дуже ніжний і, дійсно, завжди, вдається.

Чізкейк, який завжди вдається

400 г печива типу «До кави», 150 г масла, 800 г сиру (не менше 15% жирності, мазкий), 120 г вершків (20%), 200 г цукру, 3 яйця, 1 п. ванільного цукру, 400 г малини або інших фруктів чи ягід, 250 г сметани (20%). Роз’ємна форма діаметром 23 см.

  • Подрібнити печиво на крихту. Розтопити масло, злегка охолодити, змішати з печивом.
  • Застелити дно форми пергаментном. Утрамбувати масу з печива у форму, сформувавши бортики, поставити у холодильник.
  • Сир перетерти блендером до однорідності, додавши яйця, цукор і ванільний цукор.
  • Вийняти основу з холодильника і рівномірно наповнити її сирною масою. Грюкнути форму об підлогу, щоб вийшли бульбашки повітря.
  • Поставити у розігріту до 170 ОС духовку, пекти приблизно 50 хв. Відкривати духовку під випікання не бажано.
  • Збити сметану з 2 ст. ложками цукру і ваніліном до однорідності. Вилити на сирну масу, розрівняти.
  • Поставити чізкейк в розігріту духовку на 7 хв.
  • Вийняти, прикрасити ягодами, поставити в холодильник на ніч.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook