Чебуреки із цільнозернового борошна зі смаком житнього хліба

Багато господинь пшеничне борошно вищого ґатунку замінює на цільнозернове, бо так корисніше. Але не завжди це смачно. А от чебуреки з цільнозернового борошна виходять супер! На смак вони нагадують житній хліб.

Чебуреки із цільнозернового борошна

Замісити тісто (борошно пшеничне або цільнозернове, як у мене). Робила і з пшеничного – на фото видно. Додати 1 ст. ложку оливкової олії та теплу воду, сіль. Дати постояти 10 – 20 хв. Вирізати кола. Фарш перемолоти, посолити, поперчити, дати нарізаний кріп та 2 ст. ложки води, щоб фарш був рідкуватий. Накласти на тісто та защипнути. Смажити на олії (фритюр), викласти на пергамент.

Рецепт і фото Алли Сидор

Спробуйте також приготувати:

Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!

Чебуреки пісні

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook