Бутербродне масло з черемші

Масло можна намастити на хліб, м’ясо чи рибу перед подаванням на стіл, додати в гречану кашу, а також використовувати як жир до фаршу для пирогів.

Інгредієнти:
150 г вершкового масла, 2 пучки черемші, 1 лимон, 0,7 ч. ложки меленого червоного гіркого перцю, сіль.

Зелень змолоти та покласти у м’яке вершкове масло, вимішати усе виделкою. Додати до смаку сіль, перець та лимонний сік чи кислоту. Сформувати батон діаметром 3 см, покласти його у холодильник. Масло з черемші можна намастити на хліб, м’ясо чи рибу після запікання (перед подаванням на стіл), додати в гречану кашу, а також використовувати як жир до фаршу для пирогів.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook