Броколі і цвітна капуста у панірувальних сухарях

Може бути як самостійною стравою, так і гарніром до м'яса. Просто і смачно!

Броколі і цвітна капуста у панірувальних сухарях

600 г броколі або цвітної капусти, 50 г панірувальних сухарів, 30–40 г масла, 1 ч. ложка солі.

  • Головку капусти добре промити, розібрати на суцвіття. Закип’ятити воду, додати сіль. Кинути броколі в окріп і варити 5–6 хв (2–3 хв після закипання).
  • Відварену броколі відразу ж опустити в крижану воду. Через 2–3 хв воду злити.
  • За потреби великі суцвіття розрізати навпіл, обваляти в сухарях.
  • Обсмажити на вершковому маслі з усіх боків на середньому вогні.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook