Бісквіт на кип’ятку без масла та яєць. Рецепт випитують усі подруги!

Якщо треба зробити торт без яєць, я раджу спекти для його основи бісквіт на окропі. Для нього ні яєць, ні масла, ні сметани не треба. А виходить гарний. Головне – все швидко робити!

Бісквіт на кип’ятку

3 скл. борошна, 2 ч. ложки соди, 2 ч. ложки ванільного цукру, 500 мл кип’ятку, 8 ст. ложок олії, 2 скл. цукру, 2 ст. ложки оцту або лимонного соку. Якщо треба коричневий корж – додати 6 ст. ложок какао. Форма 20Х25 см.

Збити воду, олію, цукор та оцет міксером на малих обертах до повного розчинення цукру. Борошно (какао), соду, ванільний цукор перемішати. Усе всипати в рідку масу. Швидко збити міксером, вилити у змащену олією і застелену пергаментом форму, поставити у розігріту (!) до 200 ОС духовку. Усе робити швидко, щоб тісто не охолонуло.

Рецепт Інесси Товмач

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook