Апельсиновий джем із кабачків

Хочете дуже густий джем – трохи збільште час варіння. Ніхто з гостей не здогадається, з чого цей смачний десерт.

Інгредієнти:
По 1 кг цукру та кабачків, 1 апельсин.

Кабачки порізати дрібними кубиками, скласти в каструльку і засипати цукром. Залишити на 4–5 год, щоб кабачки пустили сік (можна залишити на ніч). Апельсин вимити, порізати довільно, видалити кісточки і перемолоти його у м’ясорубці (або подрібнити в блендері) разом з шкіркою, додати до кабачків і поставити на вогонь. Варити на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 1 год. Хочете дуже густий джем – трохи збільште час варіння.

Гарячим розкласти по стерильних баночках. Як охолоне, поставити їх в холодильник, там він остаточно загусне. Виходить дуже смачний, ароматний і красивий джем.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook