Англійський суп. Аристократична страва за 15 хвилин

Суп дуже смачний, насичений, густий, ароматний. А готується просто і швидко.

Англійський суп із сиром

1 л курячого бульйону, 300 г курячого філе, 80 г довгозернистого рису, 100 г цибулі-порею (близько 25 см), 1 плавлений сирок (високої якості), 3 ст. ложки масла, 4 гілочки петрушки, сіль, перець.

  1. Порей вимити і нарізати невеликими шматочками або напівкільцями.
  2. Філе відварити (бульйон не виливати!) і теж нарізати шматочками. Рис дуже ретельно промити.
  3. Розтопити у сковороді масло й обсмажити в ньому порей разом із м’ясом.
  4. Курячий бульйон довести до кипіння. Додати в бульйон рис і гілочки петрушки, зв’язані ниткою. Варити на малому вогні близько 10 хв.
  5. Додати обсмажене з пореєм куряче філе. Посолити і поперчити. Продовжувати варити ще 5 хв на малому вогні.
  6. Вийняти з бульйону петрушку, додати натертий сир, перемішати і дочекатися, поки сир розплавиться, й відразу зняти з вогню.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook