Аджика з абрикосів або слив. Ідеальний соус до м’яса! Обов’язково приготуйте хоч кілька баночок!

Давно не купую кетчупи - всі соуси роблю сама! Найбільше мені подобаються з ягід. Вони дуже гарно поєднуються із м'ясом, і гостям подобається скуштувати щось новеньке. Моя фішка - аджика з абрикосів. Дуже смачний соус. За цим рецептом роблю також зі слив.

Аджика з абрикосів або слив

2 кг абрикосів або слив, 3 зубці часнику, 18 ст. ложок цукру, 2 ст. ложки солі, 1 ч. ложка червоного меленого перцю, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 25 г карі. 

Абрикоси і часник змолоти, додати решту спецій, Довести до кипіння, проварити 10 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Ірини Решке

Приготуйте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook