5 смачних м’ясних салатів на святковий стіл. Найкращі рецепти від господинь

Шукаєте рецепт смачного салату на святковий стіл? Ми підготували для вас аж п'ять чудових рецептів із доступних продуктів. Нехай смакує!

Салат з морквою по-корейськи і кукурудзою

200 г вареної шинки, 2 свіжих огірки, 0,5 б. кукурудзи, 100 г моркви по-корейськи, 100 г твердого сиру, майонез.

Шинку, огірки, сир порізати соломкою, додати решту продуктів, перемішати.

Салат з копченою куркою і виноградом

1 невелике копчене куряче філе, 4 яйця, 150 г твердого сиру, 250 г винограду без кісточок, кілька скибок батону для сухариків, майонез або несолодкий йогурт для заправки.

Батон порізати кубиками, збризнути олією, посипати спеціями, пересипати в торбинку, надути її і потрусити, щоб все добре перемішалося. Підсушити у духовці при середній температурі. Все порізати кубиками, перемішати, заправити, при подачі посипати сухариками.

Салат з пекінською капустою

150 г вареного м’яса, 1/4 качана пекінської капусти, жменя редиски, 2-3 варені яйця, огірок, майонез або несолодкий йогурт+гірчиця для заправки.

Усе порізати соломкою, яйця – на 4-6 частин, перемішати, заправити.

Салат з копченим м’ясом і листям салату

0,5 копченого курячого філе, 100 г твердого сиру, 2 варених яйця, 1-2 помідори, 1-2 огірки, листя салату, майонез або йогурт із додаванням гірчиці.

Листя порвати, помідори порізати скибками, огірки тонко, сир і філе – кубиками, перемішати і заправити.

Салат з шинкою, перцем морквою по-корейськи

200 г шинки, 100 г солених огірків, 150 г моркви по-корейськи, 1 перчина, майонез.

Усе порізати соломкою, заправити майонезом і перемішати.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook